lördag, maj 02, 2009

Jurong East Swimming Complex, MacRitchie Forest Trail och Grace Kids


Långhelg... gött! Efter vårt lilla grillparty i torsdags kväll hade vi lite "söndagskänsla" i går, innan vi insåg att det helt enkelt bara var fredag. Fredagen blev hur lugn och skön som helst, lite shopping och eftermiddagen tillbringade vi ute i Jurong Swimming Complex där vi badade och och åkte vattenruschbanor i det härligt varma och sköna vädret innan vi drog oss hemåt för en riktig familjekväll i soffan med en "feelgood-film" i dvd'n. En helt ok 1:a maj...

Lördagen började dock desto hurtigare... IKEA's 'välfärdskommitté' (som Catarina är stolt medlem i detta året) hade bjudit in till "djungle trekking" i MacRitchie som start på deras nya 'stegräknartävling'.

Ett tjugotal glada IKEA'aner och respektive slöt upp klockan 9 på morgonen för att traska runt en dryg mil i denna härliga djungelmiljö med en och annan nyfiken apa som undrade vad alla pratglada människor gjorde ute i deras djungel .


Efter en stund i poolen var det så dags att att avsluta Ida's 8 års firande med kompiskalas på Great World City och Grace Kids, där "Cooking Party" väntade för Ida och hennes kompisar. Två timmars lekande, bakande och ätande av muffins och pizza innan vi avslutade kvällen med att spela Monopol (som Ida fick i present).

Inga kommentarer: