söndag, maj 31, 2009

Välgrillad och kalasad

Ännu en helg i lagom högt tempo och en massa trevligt umgänge. Efter lördagens skolavslutning bar det av direkt på dubbel-kalas för Ida och Ella till familjen Parmatow, där Zacharias och Sally bjöd på födelsedagspartaj.
Sen var det bara att köra en snabb sväng om Woollerton och byta kläder innan det bar österut, till familjen Oskarsson som ställde till med BBQ hemma på sin Condo Costa Rhu, inte långt från Singapore Flyer. En liten regnskur ställde till det lite mitt under grillandet, men det var inte värre än att barnen körde lite picnic i entren och efter en liten stunds regnande så blev det en sådan där härlig kväll som det bara kan bli vid en pool i Singapore...

Söndagsförmiddagen tillbringade hela familjen hos frissan, för att göra oss fina inför Sverige-semestern som nu närmar sig med stormsteg (framförallt för Ida & Ella). Efter lunch på stan och ett par goa timmar vid poolen var det dags att bege sig till nästa BBQ... Denna gången hos Familjen Juhnke-Rongård som bjöd på god söndagsgrillning hemma på deras Condo The Metz, mittemot Svenska Ambassaden.

Nu är det bara en vecka kvar i skolan innan sommarlovet börjar för de små bustjejerna Sandwång - Tjoho!

Inga kommentarer: