söndag, maj 17, 2009

Rakt över disc...


...med Clabbe! 'Yowsa, Yowsa, Yowsa', en schysst blanding av 70- och 80 tals hits, lite schlager och alla patenerade tung-snubbleri-ramsor som är af Geijerstams varumärke fick drygt 150 svenskar att dansa sig svettiga i Singaporenatten.

SWEA's årliga 'vårfest' hade i år bytt ut stranden på Sentosa mot Indochine Empress inne i hjärtat av Singapore och inte mindre än rekordmånga, 170 svenskar dök upp för att festa och dansa till en av 80-talets stora DJ's.
En kanontrevlig lördagskväll och natt som började med fördrink på 'Fullerton hotell' för att sedan fortsätta med många glada, gamla och nya vänners umgänge och riktigt bra musik, signerad 'Rakt över disc' - Clabbe.

Söndagsförmiddagen tillhör inte någon av de mest aktiva vi haft då det kändes lite både här och där att det varit fest två dagar i rad... kan det ha med åldern att göra?
Nåja, till slut orkade vi oss i alla fall iväg alla fem (Ida och Ella hade kompisen Freja på sleep-over) till Botaniska Trädgården för att besöka den mysiga barnparken 'Jacob Ballas' och därefter pizzalunch på 'Casa Verde' mitt i botaniska - mysigt värre. Sen var det bara att ta sig hem och slänga sig i poolen - tjoho.

Nu väntar ännu en "kort" vecka, inte för att man firar kristi himmelsfärd här i Singapore, utanför att vi ska vara lediga på fredag för en liten minisemester till en favorit ö i Malaysia...

Inga kommentarer: