lördag, februari 14, 2009

Happy Valentine!!!


Efter en helt vanlig arbetsvecka, med normala barnaktiviteter som balett, kidz-art, simning och svenska skolan, så blev det lite fredagsmiddag hemma på Woollerton i går kväll. Våra goa vänner Martin & Tina, Thomas & Sara samt Magnus kom över för lite god mat och dryck. Några drinkar på balkongen och vi hade fått ihop en riktigt trevlig fredaskväll i goda vänners sällskap... dessutom kom farmor och farfar tillbaka till Singapore efter en enligt utsago fantastiskt trevlig vecka i Khao Lak i Thailand.

I morse var det tidig väckning för vissa (!) då Ida's senaste hobby är inlines-träning kl 9.00 på Overseas Family School varje lördagsmorgon. Kändes att vi hade trevligt in på småtimmarna i går...

Resten av dagen har gått i sakta mak... En sväng till Holland Village för lite shopping, lunch och besök hos frisören för småbusarna innan det blev dags att besöka vår skräddare Lily för att plocka upp några tjusiga skjortor åt farfar. Ida och Ella har dessutom hunnit med att både cykla, skejta och bada sig trötta så dagen har varit till full belåtelse för de flesta. Ikväll blir det soffhäng... Gött!
Också ett stort Grattis på alla hjärtans dag till alla våra nära och kära "out there"!

Inga kommentarer: