fredag, maj 23, 2008

The Great Singapore Sale och Fish Amok

Idag drar den igång...! Årets köpfest...

The Great Singapore Sale - Singaporianernas högtidsstund #1. I nästan två månader kommer de röda REA skyltarna trängas med alla köpglada kunder - puh! I år firar man dessutom att det är 15:e året i rad man kör denna gigantiska REA - många butiker har lovat att prissätta ett antal varor till just $15 för att fira detta.

Veckan som gått har varit en helt vanlig jobbvecka, dessutom bara fyra dagar lång, vilket känns mycket skönt! De närmsta veckorna kommer att bli desto mer hektiska... Det kommar att flygas och faras till Europa i parti och minut...

Nu är det iallafall fredag kväll och vi har ju blivit lite förälskade i Kambodja och i deras fantastiska Khmer mat. Så, tur för oss att vi fick med oss en riktigt bra kokbok från Siem Reap; "from Spiders to WaterLilies - Creative Cambodian Cooking with Friends". Boken i sig är ögongodis och kvällens rätt - 'Cambodia's Famous Fish Amok in Banana Leaf' var en riktig höjdare! En välkyld flaska Beringer Chardonnay till det och man är mer än nöjd...!

P.S. Några av alla våra foton från vår härliga resa till Kambodja finns att beskåda i Flickr albumet ...

Inga kommentarer: