lördag, maj 10, 2008

'Family Day' och dubbelbesök

tillbaka i Singapore igen... skönt!

På fredagskvällen blev det en härlig middag på 'al fresco' favvisen Oosh tillsammans med Magnus och Pernilla Edström, som är på besök i S'pore. Efter en härlig måltid rumlade vi vidare till en inflyttningsfest hos en fd arbetskollega till Catarina och vipps hade ännu en fredag blivit lördag...

Idag, lördag, har vi varit på Sony Ericsson's årliga 'Family Day', som i år hölls i East Coast Park. Lekar och stoj för såväl barn som vuxna, trolleri, massa mat och givetvis 'Lucky Draw'... Mest aktiv var Helena, gäst som hon var... hon slet som bara den i en massa stafettlekar och lämnade över först till Hr Sandwång när det var dags för dragkamp... vilken undertecknads lag (givetvis) vann. Dessutom lyckades fam Sandwång kamma hem första pris i 'Lucky Draw' - en sprillans ny [Sony Ericsson] telefon (?!)

Lugn och skön hemmakväll med lite god mat, Pernilla på besök samtidigt som Helena lämnar oss och flyger hem till Sverige efter några härliga semester veckor. Det kommer att bli tomt i 'huset' nu när moster inte är här imorgon när vi vaknar... men som Ida redan räknat ut - det är bara 7 veckor kvar till vi dunsar ned i Svedala för lite sommarlov...!

Inga kommentarer: