söndag, maj 30, 2010

Coral Island & Monkey Bay

Lördagsmorgonen började med gratulationer, sång och paketutdelning till Celia som passade på att fylla 5 år på Salang Beach. Stort Grattis!
Efter frukost bar det sen av på en dagsutflykt med båt till ett par riktigt fina korallrev och stränder utmed 'Coral Island' eller 'Pulau Talai' som den heter på Malaysiska .
Här fick vi ett antal fina snorkelturer i perfekt vatten och det var även riktig premiär för Ella att helt själv snorkla runt och njuta av världen under ytan. Efter en liten lunch tillsammans med ett antal varaner och ett par tjog med andra snorkelsugna på 'Coral Island' bar det av till 'Monkey Bay' och anslutning på dagens snorkling. Runt en kilometers snorkling över fantastiska koraller, fiskar i alla regnbågens färger och som pricken över i'et en stor havssköldpadda som även Ella fick se.
Eftermiddagen gick i relaxens tecken, med massage, mera bad och kortspel som uppladdning inför kvällens middag. Halva söndagen spenderades även den på stranden och i det härligt turkosblå vatten innan vi tog färjan tillbaka till Mersing och sedan bilade de drygt 12 milen hem till Singapore igen.
Ännu en härlig helg i tropikerna!

1 kommentar:

Anonym sa...

Åh va härligt vi hade det!
Saknar er!
Vet inte om jag träffar dig Anders? Men välkommen att bo hos oss om du vill.
Lotte