torsdag, juli 23, 2009

Lomma, Viken & Rydebäck

Tisdageftermiddagen och kvällen spenderade vi med ett besök i Lomma hos familjen Annetun där det bjöds på gott grillat till middag samt massa lek och bus med deras två små goa buskillar, Oskar och Elias.
På onsdagsmorgonen stod "kidnappning" på schemat! Vi hade fått instruktioner att vara klara kl 10, ledigt klädda för aktiviteter, ombyte samt redo för övernattning.
Prick tio dök Herr & Fru Moreau upp och det bar iväg... Hela dagens upplägg var för att, så här lite i efterhand, fira de 40 år herr Sandwång nu lagt till handlingarna. Medans Catarina, Thomas och Mia tog en fika på 'Espresso House' på Kullagatan fick födelsedagsbarnet en härlig massage på 'Njuta'. Därefter bar det iväg till Viken för en härlig lunch picknick nere vid hamnen innan vi tog oss till Rydebäck för en långpromenad utmed havet - härligt att promenera på "himmaplan"!
Efter lite tillsnyggning bar det sedan av till restaurang 'Tegel' för en riktigt go' grillbuffe afton med en massa gott vin. Sedan blev det att "checka in" på Utögatan 84 där det väntade efterrätt, konjak, logi och frukostbuffe. Vi tackar givetvis Isabelle för att hon lånade ut sitt rum till oss 'Singaporianer' på besök på hemmaplan.
Det är bara att tacka för ett fantastisk trevligt och roligt dygn tillsammans med med våra härliga vänner - Moreau's!

Inga kommentarer: