söndag, april 19, 2009

Fullspäckad helg...

Inte nog med att det varit två födelsedagar, vi har även hunnit med ett skolevenemang, en svensexa, en möhippa och ett femårskalas i helgen - puh!

Efter en lugn fredagskväll med melodifestival och mys i soffan med popcorn, började lördagen med Global Picknic på OFS. Detta årliga 'kultur-evenemang' bjuder på ett 80-tal olika länder och för dem typiska maträtter, som sagt, snacka om picknic. I år bjöd vi svenskar på allt från knäckebröd och jansson, via sill och rågbröd till kaviar och nyponsoppa med mandelbiskviér...

Efter detta drog det ihop sig för två parallella evenemang; Anders på svensexa för Martin och Catarina på Möhippa för Tina.

Grabbarna startade med lite 'hawker-käk' och några pilsner ute på East Coast innan det var dags att ge sig på wakeboard åkning på SKI360... Vi bjöd nog publiken på ett par god skratt! Lite pool-häng hemma hos Magnus på the Pier hann vi med innan vi drog vidare ner till 'Little India' för middag på 'The BananaLeaf', där det var dags för Martin att rycka in i köket för att hjälpa till att laga naan bröd... Efter detta, några drinkar till hemma på Henric's takterass innan vi var färdiga för... The Pump Room!

Samtidigt körde tjejerna på möhippan igång med spa behandlingar, picknic i botaniska trädgården innan de avrundade med vinprovning och mat med magdans på SanoBar nere i Robertson Quay innan de också hamnade på... The Pump Room!

Trots sen lördagskväll/natt fick det bli tidigt väckning för att 'överraska' födelsedagbarnet Catarina med lite skönsång (?) och presenter på morgon kvisten. Vi hade dessutom en extra körmedlem denna morgon eftersom Hannah sovit över hos Ida. Hela helgen har bjutit på fantasktiskt väder så det passade alldeles utmärkt att vi bokat en liten överaskningsbrunch för Catarina i den fantastiska trädgården på One Rochester, där vi anvjöt ett par timmar med god mat och trubadurmusik, innan vi tog oss hemåt till Woollerton för att njuta av några timmars badande innan det var dags för Ella att ge sig av till klasskompisen Ferdinand's 5 års partaj.

Så var då denna hektiska helgen över och en ny vecka väntar med pappsen, Ida och Ella i Singapore och mamsen i Sverige.

Inga kommentarer: