torsdag, april 09, 2009

Aj aj aj...

eller hur det nu kan låta när man 'skjuter' hål i öronen...

Nja, riktig så farligt var det ju inte enligt Ida, som idag fick en av sina 8-års presenter i förskott av moster Helena - hål i öronen! Stolt som en tupp (så här i påsktider...) tyckte Ida att det var den bästa present man någonsin kunde få.

Annars har påskveckan rullat på med jobb för vissa och lek, bus och övernattningar hos bästa kompisarna för andra... Idag passade Ella dessutom på att njuta av det fina vårvädret genom att gå en lång promenad med morfar och plocka en helt fång vitsippor - vårtecken om något!

Ida bytte Påarp mot Rydebäck i onsdags, för 'sleep-over' hos Isabelle och Ella var tillbaka i Påarp. Pappa Anders passade på att besöka fam Annetun och busa lite med Oscar och Elias i deras nya hus i Lomma innan det idag, skärtorsdagen var dags att äta riktigt god påskmiddag i Påarp - Lamm som sig bör så här till påsk! Sen var det dags för supermys i soffan. Ida har även fått Melodifestivalen 2009 på DVD i födelsedagspresent, så det var bara att luta sig tillbaka, fylla munnen med ostbågar och avnjuta Melodifestivalsfinalen i Globen... efter detta hade Ida ingen som helst lust att umgås med pappsen, så hon packade sin väska (behövde knappt packa upp densamma) och hängde på Helena hem för ännu en 'sleep-over'.
Nu är det bara två dagar kvar av påsklovet här i 'Swedala' innan vi beger oss hemåt till vår kära och ensamma Catarina i Singapore på lördag.

Inga kommentarer: