lördag, mars 06, 2010

Sverige vs. Norge

Så var det ännu en gång dags för den årliga "Idrottsdagen", dvs landskampen mellan Sverige och Norge.
Årets upplaga ägde rum på 'Serangoon Stadium' och som vanligt tävlades det i löpning, längdhopp och fotboll. Trots en bra uppslutning av svenskar som dykt upp för att försvara de blå/gula färgerna var det uppförsbacke redan från början då det som vanligt var i princip dubbelt så många norrmän som dök upp. Den senaste månadens väder stod i sig även idag, dvs blå himmel och 35 grader varmt så en svettig dag var att vänta... Alla svenskar slet hårt i värmen 0ch framförallt de svenska barnen dominerade i år både löpning och hoppning.
Ida och Ella drog sina strån till stacken med ett antal fina placeringar; Ida vann både 60 meter och längdhopp och Ella kom på fjärde plats på 60 meter. Pappa Anders slet också i värmen genom att både hoppa längd och springa 60 meter samt avsluta med stafett.
Catarina anslöt också direkt från flygplatsen, efter en vecka i Sverige, för att heja på och få uppleva att Sverige äntligen fick vinna hela landskampen efter 15 år av Norska vinster... Heja Sverige!!!

2 kommentarer:

Lotte sa...

Snälla Anders vad du är blygsam, som jag förstått det så rodde ni hem halva medaljskörden i familjen Sandwång. Hur mycket vann inte du?
Har hört ryktas om att du var grym i söndags. Ses på Söndag...
Grattis!!

Anonym sa...

http://lumerkoz.edu Educational links, http://riderx.info/members/Buy-Percocet.aspx pure http://www.lovespeaks.org/profiles/blogs/buy-metronidazole suitcases http://barborazychova.com/members/Buy-Plavix.aspx chedno chagas http://soundcloud.com/buy-allegra merchandise http://barborazychova.com/members/Buy-Premarin.aspx albania