söndag, november 08, 2009

Flitiga... och grattis alla pappor!


Idag var det tidig väckning, dessutom extra tidigt för vissa... Pappa Anders sprang även i år "New Balance Real Run" med start redan kl 07.30 ute i Changi, medan resten av familjen förberedde sig hemmavid för ännu en IKEA sport aktivitet.
Familjepromenad längs "Southern Ridges" stod på schemat med start 09.30, så efter 15 kilometers lopp i stekande värme ute i Changi var det bara att slänga sig i en taxi för att möta upp resten av familjen och ett helt gäng promenerande och glada IKEA kollegor vid Hort park för ytterligare en 5-6 kilometers promenad med slutmål Vivo City. Loppet då? Jo, gamlingen tog sig runt på 1:19:37 - trött, men nöjd! Fyra par trötta ben på Woollerton, men det hindrade inte Ella från att senare på eftermiddagen åka iväg på kalas till hennes ryske klasskompis Niels. Efter middagen var det Catarinas tur att ge sig ut till Changi, dock inte för att springa men väl för att ta kvällsflighten till Kuala Lumpur för lite möten i början på nästa vecka. På tal om möten... veckan som kommer äger APEC 2009 rum här i Singapore, så det kommer att bli riktigt "kändistätt". De 21 APAC ländernas ledare, inklusive Barack Obama, Hu Jintao och Dmitry Medvedev kommer under veckan att vara på plats för diverse möten.

Får även passa på att gratulera våra kära pappor, en i sommarstugan i Neglinge och den andra på resa någonstans i Australien - Grattis!

Måste dessutom bjuda på texten i Ida's egenkomponerade farsdagshälsning, dagen till ära: "Pappa du är lång. Smart när du hjälper mig med matte och mer. Och fina ögon som mig. Du är omtänksam. Lite busig. Så snäll"

1 kommentar:

Helena sa...

Vilken text av lilla söta Ida... Kram