onsdag, september 30, 2009

Skakigt igen...

September verka vara jordbävningarnas 'favorit' månad i Indonesien. Ännu en gång var skalvet så ordentlig att byggnader även här i Singapore skakade. Denna gången mätte skalvet 7.9 på Richterskalan, vilket placerar denna jordbävning mittemellan de två tidigare kraftiga skalven som inträffade vid Padang på Sumatra i Indonesien Mars 2007 och September samma år.

Även denna gången "missade" vi känningarna. Kan dock bero på att vi alla befann oss på OFS för att tillsammans med Ella vara med på 'Kindergarten-Getting-To-Know-You-Evening'. Några hundra 5-6 åringar och lika många föräldrar och det vill mycket jordbävning till för att det ska kännas... Nåja, ingen större fara på taket, här i S'pore denna gången heller, men visst ägnar man en tanke åt de stackars människor på Sumatra som ännu en gång drabbats av en naturens kusliga krafter.

Våra gäster, Ylva och Martin, har gett sig av till Kambodja och vi andra drar iväg på vidare äventyr till Hongkong imorgon torsdag... Disneyland och shopping står på schemat.

Inga kommentarer: