söndag, juni 07, 2009

Wild Wild Wet & Rotozaza Etiquette

Dramatiska kontraster idag... Först bad och lek sedan interaktiv teater.

Började dock med lite sovmorgon efter gårdagens trevliga partaj hemma hos Carlsson's. Vid lunchtid bar det av österut till vattenleklandet Wild Wild Wet där vi badade, busade och åkte vattenruschbanor som aldrig förr. Ella fullständigt studsade runt och lyckades dessutom "hitta" en 'fe' & en 'nyckelpiga' somm hon tyckte var så coola... Ida, som varit på 'sleep-over' hos kompisen Sally dök också upp för lite vatten lekar innan vi styrde kosan mot 'Marina Square' och 'Dôme Café' där en helt ny upplevelse väntade...
Just nu pågår 'Singapore Arts Festival' så hela stan bubblar av skådespel, utställningar och diverse musikaliska uppträden. En av alla fina presenter till den nybakade 40 åringen var att besöka en av dessa teaterföreställnignar, men inte vilken som helst utan en där vi själva var aktörerna... Mitt i ett helt vanligt café, fullt med gäster, satte vi oss med lite attiraljer framför oss och ett par hörlurar för att uppföra den interaktiva pjäsen/spelet/upplevelsen 'Etiquette'. Helt klart en annorlunda och intressant upplevelse, som är svår att beskriva. Under tiden bjöds Ida och Ella på glass av Tomas och Sara som ytterligare en del av presenten.

När vi alla var klara fick det bli lite söndagsmiddag på restaurang 'Barossa' nere på the Esplanade där vi förutom den härliga utsikten över S'pore skyline även bjöds på lite 'street-performance'. En händelserik söndag helt enkelt.

Inga kommentarer: