söndag, juni 28, 2009

BBQ på The Pier

Helgen har bjudit på kanonväder både i Sverige och Singapore. Ida och Ella har forsatt åka båt, bada och ha det bra i sommarstugan innan de nu i eftermiddags kom tillbaka till Påarp lagom till kvällens grillning.
'Singapore River Festival' avslutades nu i helgen så gårdagskvällen innehöll en hel massa olika uppträdanden, bla en 'båt-parad' och livemusik överallt. Dessutom var det stor repetition av nationaldagsfirandet med helikoptrar, flygplan, fallskärmshoppare och fyrverkeri. För att inte missa för mycket av alla dessa aktiviteter så fick det bli grillparty hos Magnus på The Pier, som erbjöd förstaparkettsvy över flera av nämnda festligheter.
Natten avslutade vi på favoritstället 'The Pump Room', så idag fick det bli en hänga vid poolen dag och så en runda till bion Golden Village på Great World City för att titta på Terminator Salvation... Nu väntar en veckas jobb innan Catarina är tillbaka här i S'pore igen.

1 kommentar:

Anonym sa...

VzaBfyAbdLgl [url=http://adidas51.webnode.jp/]ナイキ air[/url]JgpDweIoyItu [url=http://nikeonline.blog.fc2blog.net/]nike id[/url]DxaRhvSyuLyp [url=http://nikeair350.blog.fc2.com/]nike シューズ[/url]GyaImfTmiOpa [url=http://nikeshose.blog.fc2.com/]ナイキスニーカー[/urlCfzVswGqsRze [url=http://nikeonlie11.blog.fc2blog.net/]ナイキ[/url]JdwZciWpuXeo [url=http://ナイキシューズ.seesaa.net/]free nike[/url]OgkIjgVysMta [url=http://シューズナイキ.seesaa.net/]nike free[/url]ZysKzmYsyXym [url=http://nikeair11.seesaa.net/]ナイキスニーカー[/url]LfeQsgGddPbu [url=http://niker.seesaa.net/]nike[/url] WkmNcnDtsFkz [url=http://nikeshose11.blog.fc2.com/]ナイキ フリー[/url]AjpMqzWiyOko