torsdag, juni 18, 2009

Vikingar, röda punkter & en pir..

Livet rullar på som vanligt, även om familjen är lite utspridd just för tillfället. Catarina jobbar i Helsingborg, Ida & Ella håller mormor & morfar fullt sysselsatta och undertecknad jobbar på i Singapore. Det har hunnits med både innebandy med nya laget "Nhac Tre", som startades av ett gäng svenskar för 12-13 år sedan och namnet tog man från en Vietnamisk favoritrestaurang i närheten av där man spelade. Numera är det mest finnar i laget och man kör alla träningar i innebandylokalen "Valhall". Singaporiansk innebandy har som sagt en hel del svensk/nordisk anknytning.

I onsdags var det dags för en stor press-event, där Sony Ericsson visade upp sina senaste tillskott i mobiltelefondjungeln för den samlade asiatiska presskåren och diverse lokala/regionala kändisar. Hela tillställningen ägde rum i närheten av China Town på 'Red Dot Design Museum' som i sig är värt ett besök. Lite goda vänner från såväl Sverige som Tokyo var på besök så det fick bli att avsluta kvällen med en god bit mat och ett par öl på den härliga brasilianska restaurangen 'Carnivore' inne på 'Chijmes'.

Kvällen innebar lite uppladdning inför morgondagens midsommarfirande. En liten tennisturnering med morgondagens festgäng uppe på The Pier's tak...

Inga kommentarer: