onsdag, december 10, 2008

Terminsavslutningar...

Läsåret börjar gå mot sitt slut och därmed har det blivit dags för alla avslutningar, uppvisningar, tester, 'pot-luck-luncher' osv. Idag blev det nästan en heldag på Overseas Family School... Catarina fick ta förmiddagspasset innan stafettpinnen gick vidare till Anders som tillbringade eftermiddagen tillsammans med barnen på skolan.

Det började med att Ida och hennes årskurs (Grade 2) hade en 'Holiday Concert' i auditoriet inför alla nyfikna föräldrar. Därefter var det dags för Ella och hennes klass att ha 'Holiday-Pot-Luck-Lunch' i klassrummet och dagen till ära var det 'free dress day', dvs ingen behövde ha på sig den annars obligatoriska OFS skoluniformen.

Senare på eftermiddag var det dags för Ella att visa upp sina ballettfärdigheter, när ballettskolan anordnade uppvisning för föräldrar och syskon. Vi hann knappt applådera klart innan vi fick småspringa till nästa evenemang... Nu var det Ida's tur att visa upp vad hon lärt sig under sin termin i 'Singapore Taekwondo Federation'. Dagen till ära vad det även test av några grundläggande rörelsemönster för att kunna bli uppgraderad till nästa bälte... Fullt ös med andra ord!

Inga kommentarer: