tisdag, december 23, 2008

Lillejulafton...

Dan för dan... började som vilken annan dag som helst.
Frukost och sedan iväg till jobbet! Här i Singapore är det bara juldagen som är 'röd', men vi är dock lediga imorgon julafton även om det är jobbedag... De senaste dagarna har varit fulla av kontraster, då vi försöker fira (traditionell?) jul här i tropikerna. Det badas och fixas julklappar om vartannat, är 35 grader varmt samtidigt som man smuttar på glögg och mumsar lussebullar... nåja, alla sätt är väl bra utom de riktigt dåliga (vilka de nu är?)... Nu är det i alla fall jul och det ska vi njuta av!
På tal om kontraster... Vår lilla 'välkommen-hem-till-oss-buddha' har fått en ny tomte kompis, och idag fick det bli 'laksa' till lunch för Anders och nudlar för Catarina, istället för svensk husmanskost (eller vad man nu äter till lunch). På eftermiddagen passade dessutom Catarina på att ta sig en massage i Holland Village innan hon körde hem om Woollerton och hämtade upp Ida och Ella för en sväng till Botaniska Trädgården och lekplatsen Jacob Ballas.

Sen var det bara att åka hem och slänga sig i poolen innan det nalkades traditionellt svensk/filippinskt julbord - smaskens!

Det fick även bli lite julkappsutdelning till/från Maricar innan hon försvann på lite julledighet. Nu ska det bara julmysas och imorgon tror och hoppas vi att jultomten tittar förbi!

Vi vill dessutom passa på att tacka så hemskt mycket för alla fina julkort och blogg/gästboks-julhälsningar som vi fått!

Inga kommentarer: