söndag, oktober 12, 2008

Trädtoppsäventyr...

Helgen har gått i lekens tecken... Det började med att Ida's kompis Ella följde med hem på 'sleep-over-party' i fredags. I lördags hann knappt Ella åka hem innan det var det dags för ett kärt återseende när våra före detta grannar kom på 'play-date'. Ida och Joelle lekte som aldrig förr och detsamma gällde Ella och Lorraine. På kvällen gled vi äldre iväg på en väldigt trevlig inflyttningsfest hos familjen Carlsson som precis blivit 'singaporianer', samtidigt som småbusarna laddade batterierna i soffan tillsammans med Maricar.

Söndagen bjöd på ett riktigt äventyr... efter lunch på Novena Square begav vi oss till Bedok Reservoir Park för att ta oss an 'Forest Adventure'. En riktigt härlig äventyrsbana uppe i trädtopparna, ca 5 meter upp, med ett antal mer eller våghalsiga "släng dig till hals över huvud rakt ut i luften" stationer. Hur fräckt som helst.

Ida, Ella, Anders och Catarina tog sig an den stora utmaningen och efter en liten stunds träning var vi redo att ge oss av... två timmar senare var vi tillbaka vid 'base-camp', svettiga men glada. Samtidigt så höll Ella's mamma Hanna igång de små busarna Ella, Tilda och Minna. Ella och Tilda körde lilla äventyrsbanan så det stod härliga till.

Kul, kul!

Inga kommentarer: