fredag, oktober 17, 2008

OFS UN Celebration Day Parade


Idag var det dags för Ida's årskurs, Grade 2 på OFS, att fira FN dagen. Härlig syn att se närmare 40 olika nationaliteter uppklädda i respektive lands färger 'parera' förbi. Barnen lever och utvecklas verkligen i en internationell och global miljö här på OFS.
Efter paraden var det dags för återbesök hos 'Dr Bäver'NUH (National University Hospital) för att kolla upp Ida's allergi. Vi fick det sköna beskedet att allergin har slutat utvecklas (i alla fall tillfälligt) och hon behöver inte ta sin medicin mer än vid behov. Efter detta glada besked begav vi oss ner till 'stan' för lite lunch. Ida fick bestämma lunchställe, så det fick bli Burger King på Orchard Road, precis vid skolan.

När vi satt där och åt i godan ro så kom en härlig kommentar från Ida:
"Pappa, det är så många 'people' som inte 'cleanar' upp efter sig så då får alla 'poora' göra det istället och det är inte snällt".
Förståndig flicka! Vi håller hårt på att man ska duka och städa undan efter sig själv var man än är, då beteendet här annars är att man lämnar allt som det är och låter någon annan (typ maid eller städare) fixa det.

Inga kommentarer: