söndag, september 21, 2008

Kompisutflykt, Kräftor och Kalas

Ännu en helg i rasande tempo... Eller egentligen inte... Det har i alla fall badats en hel del. Vädret har varit riktigt bra hela helgen och kvicksilvret har hållt sig en bra bit över 30 mest hela tiden.
Lagom till lunch i lördags kom Ida & Ella's kompisar, Hannah, Didrik, Thea och Magnus över för lite spagettifrosseri. Efter detta drog de små busarna iväg själva på äventyr med våra Maider. Det slutade med att de badade och busade järnet ute i 'Jurong Swimming Complex' hela eftermiddagen. Samtidigt passade den enda kvarvarande familjemedlemmen på att unna sig ett par slappa, goa timmar vid poolen.
Perfekt uppladdning inför vad som väntade på kvällen - Swea's årliga Kräftskiva! Singapore-nyinflyttade fam Björklund passade också på att njuta av det fina vädret och gjorde mig sällskap vid poolkanten innan vi alla gick upp och "snyggade" till oss innan avfärden till 'BLooiE's Roadhouse' där kräftskivan även i år ägde rum. Fullt hus (runt 150 gäster) som vanligt och alla de gamla (och nya) tjommarna var där och på strålande glatt humör redan innan kräftorna och snappsen dykt upp.

Mat, sång och dans och vipps var klockan 3 på morgonen... I morse hade vi ett bonus barn, då Hannah passade på att sova över efter allt bus dagen innan.
Tempot idag har inte skrämt någon... vi har mest hängt vid poolen men på eftermiddagen så var det dags för Ella att bege sig till 'Go Go Bambini' på 4-års party för klasskompisen Kian. Alltid lika intressant med kalas etc i detta landet... lika mycket föräldrar som barn och alla hjälper till att servera/mata sina barn - snacka om rörigt... dock ganska underhållande!

Inga kommentarer: