söndag, september 28, 2008

Formel 1 Fest

Party, Party, Party...!

Helgen har varit en enda lång F1 fest... vi började med lite "förfest-BBQ" hemma hos Magnus i fredags och njöt av att höra vrålet från fredagens 'uppvärmingslopp'. Snurrade inte isäng förrän vid 03.30 rycket och var lite sisådär småtrött i lördags.

Det var dock bara att ta nya tag... Lördagseftermiddagen tillbringade vi allihopa hos familjen Palm på 'East Meadows' då deras mellantjej Tilda fyllde år och Ella var bjuden på BBQ- och badparty. Vi andra tre följde på och hade några sköna timmar vid poolen i det riktigt fina vädret som S'pore bjudit på de senaste dagarna.
Senare på eftermiddagen dök Roger upp (en gammal skolkamrat till Catarina som numera bor i HongKong) och det blev lite middag hemma på Woollerton med F1 träningsrunda 3 på TV'n i bakgrunden. Efter detta var det till att ge sig ner till och in i 'racing området' tillsammans med ca 100.000 andra (och säkerligen lika många till ståendes utanför alla avspärrnigar). Några kalla och vi var redo att slå och ned och titta på kvaliciferingsracet som pågick mellan 22-23... Vad kan man säga mer än - Skitfräckt!!!

Lite uppe i varv så var det bara att möta upp Catatina och arbetskollegan Anchi som satt strax utanför området, på Indochione, och smuttade på vin och kollade racet på storbildsskärm. Alla verkade vara på partyhumör så det var bara att 'gasa på' och vipps stod vi i Clarke Quay med kall skumpa innan vi fortsatte in på the Pump Room - hoppsan, tjosan - vipps var klockan 03.30 igen...

Söndag och full fart igen... Eftermiddagen har vi tillbringat i 'Malay Village' i Gaylang - riktigt häftig upplevelse så här dagarna innan Hari Raya (den stora festen som äger rum för att fira att fastan är slut). På schemat stod inköp av malaysiska festkläder till Ida och Ella - så tjusiga de blev. Det fick även bli varsin 'henna tatoo' till de små busarna. En liten missräkning var att vi åkte iväg vid lunchtid med planen att äta lite god mat när vi kom fram... Just det, vi besöke ju det mest muslimska området i Singapore mitt under fastemånaden - hur många matställen är öppna mitt på dan då??? Typ inga... Efter mycket letande hittade vi dock en halvsunkigt KFC. Ingen gastronomisk upplevelse men vi blev i alla fall mätta för stunden.

Nu är det bara några få timmar kvar till RACET drar igång - "Be Part of History, Worlds First Formula 1 Night Race"...

Inga kommentarer: