söndag, februari 03, 2008

Söndag och regn...

vad gör man då?

Spelar ingen som helst roll när det gäller att hoppa i poolen - i alla fall inte enligt Ella och Lisa som tillbringade förmiddagen i plurret, vilket tog på krafterna så en lunchvila var på sin plats. Ida följde med till vår lilla skräddare i Orchard Towers för att se Andreas bli ekiperad.

Eftermiddagen tilbringades på Sentosa trots ett ihärdigt regnande. Trots detta så körde vi "hela paketet"... Linbana från Mount Faber, lådbilsrally ned till stranden, besök på Underwater World (igen...), pizza & pilsner på Coasters, sittlift och linbana tillbaka... Vipps har man en heldag på Sentosa! Sent om sidor så dök även familjen Mårtensson's bagage upp lite mer än ett dygn försenat, så nu är vi alla redo för några dagars jobb/turistande innan det är dags för Kinesiska Nyåret och vår lilla semestertrip till Nikoi Island.

1 kommentar:

Lyn sa...

Hej! Kul att se att ni har kommit fram. Hoppas att resan gick bra trots bagaget. Vi åker imorgon vid lunchtid och håller på att packa det sista. Ser fram emot att träffas på tisdag!
Kram fam. Pagden