söndag, september 09, 2007

Ännu en 'jätte-leka' och 'chilicrab'...

Så var äntligen hela familjen samlad igen efter diverse resor på längden och tvären. Helgen avnjöts i lugnt tempo efter ännu en intensiv vecka... Ella har nu börjat Termin 1 på Pibo's och numera är det 'Tittlemices' som gäller. Ida har kommit igång med både ballett och Svenska Skolan i veckorna och undertecknad landade på Woollerton vid lunchtid i lördags efter att ha blivit mött av alla tre flickorna Sandwång på Changi - sicket mottagande! Ett riktigt 'tjoho plask' i poolen, lite god mat och ett par glas vin och man var 'himma' igen.

Idag, söndag, har det som vanligt lekts en hel del med grannflickorna och eftermiddagen spenderades i Pasir Ris Park. En fantastiskt mysig park på S'pores nordostsida som bjuder på både en gigantisk lekplats, kanot-, cykel- och inlinesuthyrning, en härlig strand samt några fantastiska strandrestauranger.

Kvällsmaten fick därför intas på 'Fisherman's village' och bestod av allt från 'ricebuns', via 'fried rice' till 'cereal prawns' och 'chilicrab', medan vi såg solen så sakta sänka sig i horisonten - sämre kan man ha det - mums filibaba!

1 kommentar:

Lyn sa...

Åh vad jag saknar chilicrab! :) Verkligen mums!