söndag, september 23, 2007

'Hell and Gore' och ännu en tand...

Ännu en vecka som fullständigt flugit förbi... svisch... Hann dock med en liten bar-runda i onsdags kväll med några kollegor från Lund. Efter en god middagsbuffé på 'The Glass Bar', blev det en sväng till 'Café del Mar' och sedan vidare till 'The Pump Room' i Clark Quay...!

Helgen gick i kräftans tecken... I lördags var det dags för SWEA's traditionella kräftskiva. Denna gången på 'BLooiE's Roadhouse'. Runt 150 fest och kräftsugna svenskar dök upp och käkade buffé, glufsade kräfter, sjöng snappsvisor och dansade hela natten lång... Riktigt, riktigt trevligt, som vanligt när SWEA anordnar fest!

Ida tappar tänder på löpande band och numera är det mer eller mindre rensat på framtänder. Enligt Ida är det jättepraktiskt, då det underlättar att uttala alla 'sch-ljud' som används när man läser kinesiska...

Efter den obligatoriska stunden vid poolen så körde vi Catarina till flygplatsen då hon i veckan kommer att befinna sig först några dagar i Taipei och senare i veckan i Hongkong innan hon dyker upp i S'pore igen på torsdag kväll.

Inga kommentarer: