söndag, september 16, 2007

Apan Kalle...

En vecka som har gått i jordbävning- och tsunamivarnings tecken är nu över. Ett antal skalv och därtill tsunamivarningar har varit den stora snackisen och man tycker så synd om Indonesien som ännu en gång drabbats så hårt av en naturkatastrof. Tur i oturen denna gången verkar dock vara att antalet dödsfall är någorlunda begränsat.

För Sandwång's i S'pore har veckan flutit på som vilken vecka som helst... Ida på OFS, Ella på Pibo's, Anders på jobb och Catarina på jobb men även en kort sväng till Bintan i Indonesien. Ida har dessutom hunnit med att på gå pizza- och poolparty hos klasskompisen Thea som fyllt 6 år.

Vi har ännu en helg bara slappat och det med besked... Ett och annat dopp i poolen och lite shopping på 'Great World City' stod på schemat i lördags och kvällen avslutades med att Magnus dök upp på lite 'Texmex' krubb. Söndagen började lyxigt för oss lite äldre - en lång och skön brunch i Botaniska trädgården utan barn... Eftermiddagen spendare hela familjen på S'pore Zoo. Högtidligt värre då det i dag var stora NAPP DAGEN... Ella har laddat i veckor för att överlämna sina nappar till aporna på Zoo. När hon sagt hej då till napparna så bar det att välja valfritt 'gosedjur' i Zoo butiken och inte helt oväntat valde hon en Apa, som fick namnet Kalle! Vi får väl se hur 'avvänjningen' kommer att gå de närmsta dagarna... Dessutom fick vi lite annan dramatik när Ida ryckte loss ännu en tand i det mer och mer glesa tandgarnityret...

Inga kommentarer: