fredag, mars 27, 2009

Fish head curry, Durian och Changi

så har ännu en vecka passerat... En vecka som har präglats av hosta och feber... Både Ida och Ella började veckan med att få i sig något slags virus så det har hostats en hel del och i slutet på veckan visade det sig vara mycoplasma, så det har blivit lite av skytteltrafik till vår husläkare Dr Gill.

Nåja, inte ens 40 graders feber på fredagseftermiddagen kunde stoppa lilla Ella bella bus och mamma Catarina från att ta sig ut till Changi, för att via Bangkok ta sig till Sverige för ett par veckors 'påskledighet'. Resten av familjen ansluter i slutet på nästa vecka...!

För att 'fira' att det än en gång blivit fredag och att vi snart är på väg in i 'Durian-säsong' (från Maj/Juni är det riktig högsäsong) här i S'pore så gav sig Anders och ett gäng glada och hungriga kollegor ut till Toa Payoh, Lor 8 och Hawker S99 för att frossa loss på 'Fish head curry' till lunch. Efter denna riktigt goda måltid var det dags att tugga i sig ett par riktigt färska durian frukter... kanske inte lika gott, men lika traditionellt (och luktandes) som surströmming för en norrlänning.

Inga kommentarer: