lördag, januari 17, 2009

Regnperiod, vadå?

November till Februari är regnperiod här i tropikerna och då regnar det som bara den... tjoho, vad 'fel' det har blivit i år! De senaste veckorna har varit helt fantastiska med soliga dagar och skönt svala, men inte kalla vindar... Helt underbart väder helt enkelt!

De senaste dagarna har dessutom varit fyllda med aktiviteter då Renemark/Johansson är tillbaka här i S'pore. I fredags kväll fick det bli lite fredagsmys med popcorn och godis i soffan för barnen samtidigt som vi andra gled iväg till Rochester Park för en härligt god middag på restaurang Graze.

Lördagen tillbringade vi till största delan på Sentosa. Det blev hela "turist-rundan" med linbana från Mount Faber och lådbil ned till Siloso Beach där vi (givetvis) stannade på Coastes för att bada och ta ett par kalla pilsner...
Sedan drog vi vidare ut till Sentosa Cove för att titta till 'Volvo Ocean Race' båtarna enn sista gång innan de idag kastar loss och beger sig till Kina.

Dagen avslutade vi en riktigt trevlig grillkväll hemma hos Daniel och Kia Senicar där barnen busade och badade till långt in på småtimmarna, samtidigt som vi andra njöt av kanongod mat och dryck. Kia har startat ett eget företag och importerar numera slovenska viner till Singapore och vi fick den stora äran att prova oss igen såväl mousserande, rött och vitt vin från hennes sortiment...!

Idag ska det packas... Otto, Ukki, Isak och August lämnar asien efter tre veckor och pappa Anders ska också till Sverige för en veckas jobb i Lund.

Inga kommentarer: