lördag, november 08, 2008

Julgranar, Flygplan och Krabbor

Lördag igen...

och med det ännu ett träningspass i poolen med Clarence för våra två små duktiga simmerskor.

Efter simning, blev det sömnad... eller i alla fall ett besök hos vår 'hus-skräddare' Lily. Ett par nya skjortor till pappsen, en blus var till mamsen och mormor samt en skjorta och ett par byxor till morfar blev det. När vi ändå var på 'stan' så passade vi på att käka lite gott på Food Republic på Wisma Atria innan vi tog en shoppingsväng på Takashimaya.

Juldekorationerna är på väg upp lite varstans och de flesta shoppingcenter har redan fått upp sina julgranar - Takashimaya's är som vanligt en av de mest spektakulära! Lika underlig känsla varje år att gå omkring i 30 graders värme och titta på juldekorationer och granar samtidigt som det väller fram julmusik från vartenda ställe... Nåja, lite charmigt är det allt (!?). Efter shopping fick det bli ett dopping (i poolen) hemma på Woollerton, då det även idag har varit fantastiskt varmt och fint väder. Märks inte det minsta att regn perioden har börjat!

Nu håller dock Woollerton på att avfolkas... Vi körde mamma Catarina till Changi då hon kommer att tillbringa nästa vecka i Sverige och tidigt imorgon bitti drar mormor och morfar till Kambodja, på samma tur som vi gjorde i våras. Men innan Kambodja's djungler väntar på mormor och morfar, så fick det bli ett stopp på East Coast för att käka en riktig Singaporiansk klassiker - Chili Crab på Jumbo Seafood. Precis lika gott som alltid!!!

Inga kommentarer: