torsdag, november 08, 2007

Deepavali, IKEA och Dempsey Hill

Deepavali ledigt och nästan tomt på gatorna inne i stan... verkar som om de flesta är hemma och tar det lugnt. De som är ute och rör på sig samlas i 'Little India' och som det verkar - Vivo City, för att handla järnet... hmm.

Själva så tog vi oss en tur till 'The Furniture Mall' för att titta på ett nytt skrivbord till Ida. Därefter blev det minsann en sväng till IKEA och inte kom vi tomhänta därifrån... Julen är definitivt på intågande även i tropikerna och Sverige Shoppen på IKEA har redan dukat upp allt från Julmust, Julöl, Glögg, via Pepparkakor till Julsnapps och Julknäcke i en härlig blandning.

För att fira Deepavali blev det till att äta ute på restuarang... Dagen till ära (!?) testade vi den Italienska syltan 'La Forketta' uppe på 'Dempsey Hill'. Trevlig miljö och mycket god mat!

2 kommentarer:

Hans sa...

Hej Anders,

Skoj att familjen har en blogg. Ja, den svenska politiska ankdammen ar ett kapitel for sig. Fast a andra sidan ar det val bra mycket battre and Singapores polisara politiska system.

Ar det ok om jag lankar till din blogg pa min sida?

Sandwångs sa...

Hej Hans,
blir det någon innebandy i år? Har lite svårt att få ihop tiden just nu... Visst är det härligt med lite Svenskt politiskt ankdamms-skvaller även i tropikerna! Håller dessutom med dig om att det känns lite trevligare med ett mer öppet och demokratiskt system än ett där man ska tycka och tänka vad 'ledningen' tycker och tänker... Träffade Magnus för någon vecka sedan när jag var i Lund och jobbade några dagar - som vanligt inga ledsamheter där... Helt ok att länka!