söndag, november 04, 2007

Breeze, Broth, Rochester och Jacob Ballas

Ännu en härlig weekend, innehållandes lite av varje...

Fredagsmys i soffan med popcorn och film... Lördag med simlektioner för de små busarna och lek med Hannah och Didrik på eftermiddagen. På kvällen fick mammorna & papporna leka av sig lite... En helkväll med Leivdals som började med lite skumpa på Breeze på Scarlet Hotel, efter det en härlig middag på Broth på Duxton Hill och avslutningsvis en drink på IndoChine på Club Street...

Söndagen startade vi med gemensam brunch på 1 Rochester med goda vännerna David, Marie och lilla Ella. Efter ett par timmar vid poolen (det är ovanligt fint vädet just nu, för att vara i regnperioden...) för vissa och shopping för andra... var det läge att busa av sig lite, vilket vi gjorde på 'Jacob Ballas Childrens Garden' tillsammmans med Ida's kompisar och tillika grannflickorna Aimée och Joél.

Ella och Catarina roade sig med att åka rutchbana med blandad framgång... Annars var det mest bus, bus, bus och så ett bad i lekfontänen... hur kul som helst.

Veckan som kommer innehåller ännu en högtid, nämligen Deepavali som infaller nu på torsdag, så det blir en lite kortare 'jobbe-vecka' än vanligt!

Inga kommentarer: