söndag, december 10, 2006

2:a advent

Julen kryper närmare och närmare... nu är det precis två veckor kvar till julafton (och 11 dagar till vi tar flyget till Sverige).

Helgen har varit fylld av aktiviteter; I fredags kväll var det julfest på Woollerton och i lördags var Ida och undertecknad på bio och tittade på Happy Feet. På eftermiddagen stod traditionellt lussebullebak på programmet och på kvällen förvandlades lägenheten till tomteverkstad...
Idag, söndag har det julshoppats och i eftermiddags kom Fam Leivdal på besök för lite adventsmys... Pepparkakshusbygge, glögg, lussebullar, julmusik och bad i poolen... Pepperkakshuset var dessutom från Sverige, köpt på IKEA i Hongkong och importerat och monterat i S'pore - tyvärr visade det sig att luftfuktigheten här är förödande för pepparkakshus och en timme senare så såg vårt lilla 'kitshiga' hus ut som en rivningskåk... Nåja, det var kul så länge det varade.
Imorgon måndag ska Ida och några andra skandinaviska tjejer träna på luciasånger- och tåg, för på onsdag ska det lussas på OFS.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej,
Läste i Sydsvenskan att slokande pepparkakshus även är ett problem i Sverige pga det fuktiga vädret. Kvalitetsansvarig på Annas pepparkakor ger sina råd http://sydsvenskan.se/sverige/article202749.ece. De kanske inte kommer till nytta i år men nästa år....


Må så gott!
Hoppas vi ses snart!
Kram
Caroline, Niklas & Oscar