söndag, december 03, 2006

1:a advent...


Ännu en vecka till ända... nu är vi plötsligt inne i december och idag är det dessutom 1:a advent. Den riktiga julkänslan vill inte riktigt infinna sig, trots att vi har plockat fram ett helt gäng tomtar och klätt julgranen. Det kan bero på vädret...

Efter att vi klätt julgranen igår gick vi ned till poolen för ett avsvalkande förmiddagsdopp. Gårdagen innehöll även julshopping på Orchard Road - snacka om julshopping, man är inte direkt ensam i butikerna... Hysteri är väl det närmsta man kan beskriva det som.

Dagen, kvällen, natten avslutades med Grekisk namnsdagsfest hos Catarinas kollega, Yiannis. Drinkar, Ouzo, Zorba, god mat och krossade glas i en salig blandning - härligt!

Veckan som kommer innehåller en del resande - ikväll åker undertecknad till Hongkong och på onsdag dyker Catarina upp i denna Kinesiska metropol. Det får nog allt bli en liten date... Vi tar sedan samma flight hem på fredag för att gå på condons julfest(?). Ska bli intressant att gå på julfest, sittandes i en balinesisk hydda vid poolen... Nåja, det blir säkert hur trevligt som helst.

Inga kommentarer: