lördag, februari 06, 2010

Fulltaliga igen

Ännu en vecka med resande är över. Efter några intensiva jobbdagar i Sanya checkade undertecknad in på Woollerton igen på lördagskvällen. Tyvärr hann vi inte riktigt se vad Sanya hade att erbjuda då det var jobb, jobb och jobb som gällde.
En snabb tur in till centrum för lite 'seafood' middag en av kvällarna hann vi i alla fall med, resten av tiden spenderades på 'Ritz Carlton' där vi hade konferens för drygt 150 kunder. Innan det var dags för fredagskvälles stora 'galamiddag' med diverse uppträdanden hann vi dock med ett snabbt besök till den riktigt fina stranden på 'Sanya Beach'.
Det stora numret var givetvis koncerten med de i Asien största stjärnorna just nu: "The Wondergirls". Den koreanska tjejgruppen som precis turnerat i USA med 'The Jonas Brothers' avslutade hela galamiddagen med att sjunga deras störst hit "Nobody" som bara på YouTube har spelats fler än 16 miljoner gånger...
Lördagskvällen avslutades med god middag, lite vin och mys i soffan med "Flickan som lekte med elden" på DVD. Samtidigt var det fullt ös för småbusarna då de hade norska kompisen Astrid på 'sleep-over'.

Inga kommentarer: