söndag, juni 08, 2008

Ashim Dutt, Inflyttningsfest & Sverige-stafett

Jaha, så var ännu en helg till ända...

Lördagsförmiddagen tillbringade hela familjen Sandwång hos vår effektiva tandläkare, Mr Ashim Dutt och han tillämpade verkligen 'löpande-band-principen'. Vi bokade tid för ett tag sedan och det var inga problem att få en 'familjetid', så det var bara att hoppa upp i tandläkarstolen en, efter en... Effektivitet så det visslar om det. Först vanlig undersökning och sedan putsades och polerades det på typiskt S'porianskt vis - det ska ju se bra ut när man kommer från tandläkaren...

Efter denna lilla 'familjeutflykt' åkte Ida till kompisen Ella ute på 'East Coast' och vi andra slappade några timmar innan det var dags att bege oss till inflyttningsfest hos Tina & Martin på Riviera Residences - massa god mat och trevligt sällskap!

Dagen började med en efterlängtad sovmorgon... När vi väl samlat ihop oss åkte vi en sväng till Great World City för lite shopping och lunch innan vi styrde kosan 'söderut', hem till familjen Eiemarker på Caribbean för lite söndagsfika och bad i poolen där även familjen Strandberg-Johansson anslutit, mao en hellyckad söndagseftermiddag!

Så var vi då redo för nya äventyr - denna veckan med Catarina i Sverige och Ida på Sommarskola...

Inga kommentarer: