lördag, juli 07, 2007

Shopping & 'choppers'

Nu är Sverige-sommarlovet nära för Ida och Ella...

Idag blev det en sista chans för oss alla fyra att stor-shoppa under 2007 års GSS (The Great Singapore Sale) och vi tog chansen... Efter en lugn och skön lördagsförmiddag åkte vi alla fyra till Vivo City och shoppade loss ordentligt. Efter några timmars intensivt shoppande så var det bara att vända hemåt med händerna fulla av shoppingbag'ar. Hemma på Woollerton väntade några timmars sol och bad. Det gäller ju att passa på att sola och bada innan man åker till Sverige har vi förstått med tanke på de senaste dagarnas intensiva lågtryck med regn och rusk.
Kvällen innebar en liten sommarlovs-avskeds-middag med Maricar och hennes syster Maritess. Mitt i middagen fick vi lite gratis underhållning då ett helt gäng helikoptrar susade förbi med gigantiska Singaporianska flaggor hängandes under sig...

Förberedelserna inför NDP (Singapore's nationaldagsfirande) den 9:e augusti pågår för fullt och inget lämnas åt slumpen... Detta årliga jättejippo lockar flera hundratusen åskådare varje år och festligheterna pågår (som alltid i detta land) i flera dagar/veckor.

Inga kommentarer: