lördag, maj 26, 2007

Family Day 2007


Idag var det tid för nästa 'stora' företagsevenemang, nämligen Sony Ericssons Family Day 2007, tyvärr för familjen Sandwång som fick åka utan mamma Catarina som befinner sig på resande fot i skåne (tror bestämt att hon är i Staffanstorp och hälsar på fam Nord i nya huset...). På traditionellt Asiatiskt vis träffas alla anställda med respektive och barn på en strand eller park någonstans. Sedan får man massa "door-gifts", leker en massa lekar, äter mat, tävlar, äter mer mat, stojar vidare, bl a med låtsas-tatueringar (Ida hade 12 st på sig när allt var klart) och allt avslutas givetvis med en "Lucky Draw".

Detta året ockuperade vi Aloha Lawn i Pasir Ris Park på Singapores östsida. Vädret var nästan för bra... 35 grader och drygt 90% luftfuktighet och transpirationsnivån var hög... Det var bara att åka hem och slänga sig i poolen när allt var över!

Igår var Ida på "Pool party", med disco för att fira att grannen Joélle fyllde år. Ett helt gäng 'coola' tjejer lärde sig dansa hiphop och sminka sig innan det var dags att 'nattbada'. Ida höll igång i poolen till kl 21, sen var det bara att parkera sig i sängen...

Lördagskvällen och natten kommer nog att fortsätta på nästan samma sätt då Joélle ska sova över. Man kan undra hur mycket sova det blir inatt???

Inga kommentarer: