söndag, februari 04, 2007

Sol, Senso & Sentosa


Solen är tillbaka! Regnperioden verkar vara över för denna gången... Helgen har bjudit på fantastiskt härligt väder; sol och ljumma vindar - perfekt för uteaktiviteter. Lördagen innebar lite shopping i Holland Village på förmiddagen och eftermiddagen tillbringades hos fam Leivdal eller närmare bestämt i deras pool.
Kvällen innebar "lyx" för alla inblandade. Ida sov över hos Hannah, Ella fick åka hem och mysa med Maricar och vi gamlingar fick en helkväll på stan för oss själva. Singapore fick bjuda på flera av sina olika "ansikten", först en suverän middag på den mycket trevliga Italienska restaurangen Senso, därefter en kall Tiger-öl mitt i Chinatown (som håller på att rusta för Kinesiska Nyårs firandet om ett par veckor).
Kvällen/natten avlutades på Sentosa och den helt nyöppnade strandklubben 'Café del Mar'...
Söndag och ännu en härlig dag... Varför inte passa på att njuta av att det fina vädret är tillbaka? Sagt och gjort; vi packade bilen, hämtade upp Ida och drog till Palawan Beach på Sentosa. Sol, bad, glass, bus i sanden och kvällsmat på en strandpub innan dagen var slut och alla med den...
Nu blir det att ta det lugnt en vecka för nästa helg dyker mormor och morfar upp (ned?) i S'pore - då blir det livat värre kan man tro!

Inga kommentarer: