onsdag, november 01, 2006

Regn, Bubbelbad & Fantomen

Idag har det varit två helt skilda väderlekar... På förmiddagen strålande sol och poolbesök (för de som inte jobbar eller går på skola/dagis) och på eftermiddagen monsunregn... MEN, samma temperatur kring 28-30 grader! Känns helt ok när man får rapporter om snökaos i Sverige.

På Ida's skola, OFS, tränas det för fullt inför firandet av FN dagen, som går av stapeln nu på fredag. Alla föräldrar är bjudna att komma klädda i sina respektive länders färger för att njuta av sång och dans av barnen och efter detta bjuds det på buffé där varje land är representerat av en maträtt -"Swedish Meatballs"...

Allt tränande samt vädret gör att man måste bada varje dag... Idag blev det bubbelbad för hela slanten - hur roligt som helst, även om det slutar med att det är bubblor i hela badrummet!

Fantomen på Operan är dessutom på gång till S'pore. Från den 23:e mars till den 15:e april nästa år så är det meningen att S'porianerna ska gå man ur huse för att titta på Andrew Lloyd Webbers musikal som setts av över 80 miljoner besökare hittills. Biljetterna har precis släppts och vi knep några stycken direkt - så grattis Helena, som besöker oss när detta äger rum, du har precis kommit över en "Phantom of the Opera" S'pore biljett!

1 kommentar:

Anonym sa...

Man tackar!!!
// Helena